accommodaties

arrangement

kamperen

activiteiten

Zelf ondernemen

eten & drinken

actief

shoppen

Evenementen

alle evenementen

 

Wandelexcursie Warkumerwaard

29 oktober 2016

Aan de rand van het IJsselmeer ligt het ongerepte natuurgebied de Warkumerwaard. In het vroege voorjaar is het hier enorm druk, maar niet met mensen. De natuur maakt hier de dienst uit, enorme aantallen vogels zoeken hier een veilige broedplek, tanken hier bij tijdens de vogeltrek en zoeken er voedsel. Willem Boersma is excursieleider van het eerste uur bij It Fryske Gea. Deze charismatische natuurliefhebber kent de Warkumerwaard op zijn duimpje en struint hier het liefst dagelijks rond. Deelname is voor leden gratis, niet-leden: 4,00 en t/m 12 jaar: 2,00. Opgave en meer informatie: T 0512 381 448 of hier klikken.

Waddenrace

05 november 2016

5 en 6 november, zeilwedstrijd voor traditionele charterschepen naar de havens van Wieringen (Den Oever), Texel (Oudeschild), Vlieland en Terschelling (in willekeurige volgorde). Deze race wordt traditioneel afgesloten met een daverend slotfeest met band.
Voor meer info hier klikken.

Supervlooi

06 november 2016

De grootste overdekte vlooienmarkt van Noord-Nederland! Supervlooi is dé plek om even heerlijk te sneupen en net dat ene item te vinden waar u misschien al tijden naar op zoek bent. Allerhande tweedehands producten worden aangeboden, soms al jaren oud maar ook producten die zo goed als nieuw zijn. De Supervlooi biedt een gezellig dagje uit voor het hele gezin met diverse leuke kinderattracties.
Kinderen t/m 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis entree.
Voor meer informatie hier klikken.

Nieuws

meer nieuws

Contact

Het Friese Hart
van Aylvaweg 38
8748 CE Witmarsum
Tel. 0613 802 319
Email: info@hetfriesehart.nl

Stuur mij de nieuwsbrief

 

Meer informatie

Vul uw gegevens in voor meer informatie

Dhr.Mevr.

*